red-rose-flower-on-book.jpg
LogoLlibreSolidari(blanco).png

SANT JORDI SOLIDARI
a la teva empresa

Aquesta Diada de Sant Jordi, regala llibres solidaris als teus empleats i ajuda'ns a convertir-los en recursos per a les persones i col·lectius més necessitats

Estantes de la biblioteca

Com funciona?


1. Us enviem targetons personalitzats que inclouen:
 

  • el vostre logo

  • el missatge solidari que vulgueu transmetre

  • el valor en llibres que regaleu a cada empleat

  • les adreces de les nostres 15 botigues, on podran adquirir els llibres
     

2. Entregueu els targetons als vostres empleats abans de Sant Jordi.

3. Des del mateix dia de Sant Jordi i fins al 30 de juny, els vostres empleats podran bescanviar els targetons en qualsevol dels nostres punts de venda.

Quins llibres podran comprar?


A les botigues de Llibre Solidari venem tot tipus de llibres en català, castellà i altres llengües: novel·les, filosofia, psicologia, ciència, història, política, llibres tècnics, etc.

Només venem llibres de segona mà en bon estat (també alguns de nous) que netegem i revisem un per un, i que provenen de donacions de particulars i altres empreses que col·laboren d'aquesta manera amb el nostre projecte solidari.

També hi podran trobar vinils i pel·lícules.

SANT JOAN.jpg
Educación Libros bookshelfs

Quin preu tenen els llibres?


Venem tots els nostres llibres a preus molt econòmics, la majoria entre 2€ i 8€.

Vosaltres decidiu quin import en llibres voleu regalar a cada empleat, tenint en compte que l'import mínim de cada targetó ha de ser de 5€.

Si ho desitgeu, podem fer-vos targetons amb diferents imports.

On va a parar la recaptació?


Sentit Solidari és una empresa social sense afany de lucre, que crea i gestiona projectes solidaris per tal d'obtenir recursos per la gent més necessitada.

A més de Llibre Solidari, també hi trobem projectes com Armari Solidari o Equilibri Emocional, i tots ells canalitzen el 100% dels seus beneficis a través de diferents entitats com els Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona, Càritas, Lligam Dona, Avismón, Sense Sostre, La Lucha de Abril, etc.

obra-social.jpg
DONACIO LLIBRES.jpg

També podeu recollir llibres...


Si ho desitgeu, també podeu organitzar una recollida solidària de llibres.

Durant els dies que pactem, col·locarem unes caixes grans en el punt que ens indiqueu, acompanyades de flyers on s'explica l'acció i la nostra obra social.

Un cop finalitzat el termini, la nostra furgoneta passarà a recollir-los.

Si voleu més informació o contractar el Sant Jordi Solidari a la vostra empresa, ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible:

Formulari de contacte